Εσείς θα αφήσετε τα χρήματά σας να... πετάξουν; Κάντε άμεσα συντήρηση στον καυστήρα και στο κλιματιστικό σας και εξοικονομήστε έως και 30% από την κατανάλωση ενέργειας!

Δείτε μερικές χρήσιμες οδηγίες συντήρησης εγκαταστάσεων θέρμανσης

Βαλβίδα στεγανότητας που ελέγχει αυτόματα εάν υπάρχει διαρροή φυσικού αερίου,μέσα στον χώρο του λεβητοστασίου,στην σωληνογραμμή,αλλά και στον λέβητα όταν είναι σβηστός ο καυστήρας

Καυστήρας αερίου σε λειτουργία

Φυσικό Αέριο 2017-12-09T13:53:47+00:00

φυσικό αέριο - θέρμανσηΦυσικό Αέριο

Κατά την καύση διάφορων καυσίμων παράγεται SO2,το οποίο μαζί με τα οξείδια του αζώτου προκαλούν την όξινη βροχή,η οποία διαβρώνει τις προσόψεις των κτιρίων,καταστρέφει τα δάση και μολύνει τα ύδατα και το έδαφος..Επίσης το SO2 προκαλεί ερεθισμούς και βλάβες της αναπνευστικής οδού.Το φυσικό αέριο περιέχει ελάχιστο θείο και για αυτό υπερέχει έναντι των άλλων καυσίμων.Επίσης δεν περιέχει οργανικά συνδεδεμένο άζωτο,και είναι καθαρό από βαρέα μέταλλα.Έτσι έχουμε καύση χωρίς παραγωγή βλαβερών ουσιών,με σχετικά χαμηλή παραγωγή CO2,χωρίς παραγωγή αιθάλης,και χωρίς κανένα πρόβλημα επεξεργασίας καυσαερίων.Γιαυτό το λόγο λοιπόν,είναι το φιλικότερο ορυκτό καύσιμο για το περιβάλλον.

 

  • Το Φυσικό Αέριο λόγω της σύστασης του δεν είναι δηλητηριώδες για τους ανθρώπους,τα φυτά και τα ζώα.
  • Το φυσικό αέριο επιτρέπει τη μέγιστη εκμετάλλευση της θερμότητας των καυσαερίων,και έτσι έχουμε συσκευές καύσης αερίου με βαθμό απόδοσης έως και 109%,ενώ οι καυστήρες πετρελαίου μπορούν να βγάλουν απόδοση έως και 92%.
  • Το Φυσικό Αέριο είναι οικονομικότερο: σε σύγκριση με άλλες πηγές ενέργειας, επιτρέπει μια σημαντική εξοικονόμηση σε όλες τις μορφές χρησιμοποίησής του: στον οικιακό, τον βιομηχανικό και τον τριτογενή τομέα.
  • Το Φυσικό Αέριο παρουσιάζει περιορισμένες ανάγκες συντήρησης: χάρη στα χαρακτηριστικά καύσης του, μια σωστή τακτική συντήρηση αρκεί για την εξασφάλιση της τέλειας λειτουργίας των εγκαταστάσεων και μιας μεγαλύτερης διάρκειας ζωής των συσκευών χρήσης.
  • Το Φυσικό Αέριο φθάνει ανελλιπώς και είναι εύχρηστο: φθάνει κατευθείαν στο σπίτι και στους άλλους χώρους χρήσης: δεν έχετε παρά να ανοίξετε τη στρόφιγγα για να λύσετε κάθε πρόβλημα θέρμανσης και κλιματισμού.
  • Το Φυσικό Αέριο δεν απαιτεί δεξαμενή αποθήκευσης: αρκετά με τα προβλήματα προμήθειας καυσίμων, με τις σκοτούρες και τις καθυστερήσεις του ανεφοδιασμού, με τους περιοδικούς ελέγχους των αποθεμάτων.
  • Το Φυσικό Αέριο πληρώνεται σύμφωνα με τις ενδείξεις που αναγράφονται στον μετρητή: πληρώνετε δηλαδή μόνο την ποσότητα που όντως καταναλώσατε, όπως καταγράφεται από τον μετρητή.
  • Το Φυσικό Αέριο είναι ασφαλές: Η αξιοπιστία των σύγχρονων συσκευών χρήσης και ο επαγγελματισμός των τεχνικών εγκατάστασης εγγυώνται τα υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας.
  • Το Φυσικό Αέριο είναι πρακτικό: οι νέου τύπου συσκευές παρέχουν τη δυνατότητα και για ιδιαίτερες λύσεις εγκατάστασης, που ιδίως στην περίπτωση ανακαινίσεων θα ήταν δύσκολο να επιτευχθούν με τη χρήση άλλων καυσίμων. Σε ορισμένες τυπολογίες χρήσης μπορεί από μόνο του να εξασφαλίσει όλες τις ενεργειακές ανάγκες.
  • Σας επισυνάπτουμε μερικές πληροφορίες για να μπορέσετε να έχετε μια εικόνα τι εστί φυσικό αέριο