Εσείς θα αφήσετε τα χρήματά σας να... πετάξουν; Κάντε άμεσα συντήρηση στον καυστήρα και στο κλιματιστικό σας και εξοικονομήστε έως και 30% από την κατανάλωση ενέργειας!

Δείτε μερικές χρήσιμες οδηγίες συντήρησης εγκαταστάσεων θέρμανσης

Η Εταιρεία

>Η Εταιρεία
Η Εταιρεία 2016-07-11T18:58:05+00:00

Η τεχνική-κατασκευαστική εταιρεία Philadelphia Εnergy είναι μια ανεξάρτητη εταιρία η οποία ιδρύθηκε το έτος 2004 και δραστηριοποιείται στον χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών έργων,ανανεώσιμων πηγών ενέργειας,στην εγκατάσταση και συντήρηση μηχανημάτων ψύξης-θέρμανσης, ύδρευση, αποχέτευση, φυσικό αέριο, επεξεργασία νερού και λυμμάτων. Κατέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία στον χώρο ώστε να είναι σε θέση να ικανοποιήσει και την ποιο εξεζητημένη ανάγκη των πελατών της.

Έχει την έδρα της στο Περιστέρι ( Αττικής ), παράρτημα στο Παλαιό Φάληρο και προσφέρει τις υπηρεσίες της στον ευρύτερο τομέα της αττικής,αλλά και σε όλο τον υπόλοιπο Ελλαδικό χώρο.

Διαθέτουμε εξειδικευμένους τεχνικούς με πιστοποίηση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και ένα δίκτυο συνεργατών, οι οποίοι αναλαμβάνουν υπεύθυνα να συντηρήσουν και να ρυθμίσουν με τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά εργαλεία ακρίβειας καυστήρες, λέβητες και κλιματιστικά για περισσότερη ασφάλεια και εξοικονόμηση καυσίμου και ρεύματος.

Η εταιρεία Philadelphia Energy έχει συνάψει συνεργασίες με ορισμένους από τους μεγαλύτερους οίκους στο χώρο της οικιακής και βιομηχανικής θέρμανσης όπως Buderus, Calloria, Thermostall, Filocal κ.α.